Noi suntem cu toţii iubitii, supuşii unei puteri mai mari, mii de iubiţi, dar iubitul nostru este unul pentru noi toţi. El, cel de care ne este dor, este iubitul întregii lumi. Nu există un Dumnezeu special doar pentru musulmani, doar pentru hinduşi, doar pentru creştini, El este unicul Dumnezeu pentru toţi.

Sant Kirpal Singh

Unitatea Omului are plăcerea de a vă ura bun venit pe site-ul dedicat învățăturilor Lui Kirpal Singh.

Vă oferim din toată inima o vastă selecție de lucrări scrise și discursuri ale Lui Kirpal Singh către toți cei care sunt interesați să descopere învățăturile Sale sau să pătrundă adânc în ele.

Spiritualitatea este o știință veche, nu e o învățătură, crez sau credință nouă, căci omul există de mai mult timp pe pământ decât toate religiile și filosofiile din lume. Este una și aceeași pentru toți : spiritualitatea este aspectul cel mai intim al religiei; se referă la legătura directă și personală dintre om și Dumnezeu – sau, în alte cuvinte, realizarea de sine și a 'Sinelui Suprem'.

Sant Kirpal Singh a reînviat această știință interioară într-un mod unic și a lăsat-o ca moștenire pentru toți cei care sunt în căutare de auto-cunoaștere și cunoașterea Lui Dumnezeu. Deși este independent de orice formație sau instituție religioasă, oameni aparținând diferitelor religii au fost călăuziți de învățăturile Sale, până la o mai adâncă înțelegere a propriei lor religii prin experiențe spirituale practice pe care El a fost în stare să le împărtășească. Cuvintele Sale sunt veșnic actuale și o nesfârșită sursă de inspirație, oferind o linie de ghidare pentru o viață spirituală chiar și în ziua de azi.

 

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline