Noi suntem cu toţii iubitii, supuşii unei puteri mai mari, mii de iubiţi, dar iubitul nostru este unul pentru noi toţi. El, cel de care ne este dor, este iubitul întregii lumi. Nu există un Dumnezeu special doar pentru musulmani, doar pentru hinduşi, doar pentru creştini, El este unicul Dumnezeu pentru toţi.

Sant Kirpal Singh

Scris de Sant Kirpal Singh, 28 ianuarie 1963

 

Sant Kirpal Singh

În această a 69 zi de naștere fizică a mea, vă transmit toată dragostea și cele mai bune urări pentru bunăstarea voastră spirituală.

Cu grația Maestrului meu, am venit ca să vă relev comoara cea mai bogată a vieții – Sfântul Naam – Cuvântul, care se găsește doar în interiorul vostru. Maestrul face mulți pași ca să vă întâlnească, chiar și atunci dacă voi nu puteți face niciun pas spre El. Voi nu trebuie decât să ascultați și să fiți atenți. Lăsați ca meditațiile voastre să decurgă în acțiune și serviciu(către alții).

Vă doresc să 'simplificați', 'simplificați', 'simplificați'. A fi simpli în toate aspectele vieții înseamnă a accepta viața.

Încercați să-i ajutați pe ceilalți într-un spirit de altruism. Sinele vostru se va extinde pentru a acoperi întreaga omenire și întreaga creație. O astfel de măsură va conduce sufletul la Dumnezeu.

Fiți puri în gând, cuvânt și faptă și iubiții pe toți. Iubirea este un panaceu pentru toate relele vieții.

Fiți buni și faceți bine. Aceste cinci cuvinte conțin esența tuturor religiilor din lume. Munca mea va fi amplu răsplătită dacă voi trăiți potrivit celor spuse.

 

Merken

Go to top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.